LASERSKO GRAVIRANJE REKLAMNE GALANTERIJE

Graviranje reklamnog materijala laserom, laserska štampa na reklamnoj galanteriji, gravura laserom na olovkama, rokovnicima, privescima, ambalaži

Lasersko graviranje  pribora za pisanje i ostalog kancelarijskog pribora, privezaka, upaljaca, poklon eksponata i ostalih artikala iz širokog spektra reklamne galanterije.

Materijal podloge za lasersko graviranje moze biti metal, plastika, eko koža, skaj, anodizirane površine, farbane površine, neprovidno staklo, mat keramika i slični  homogeni materijali. Format pripreme laserskog graviranja može biti raster (JPEG, GIF, TIFF, PNG, BMP) ili  vektor (DWG ,DXF, PLT, SVG).

 

LASERSKO GRAVIRANJE OLOVAKA I KANCELARIJSKOG PRIBORA

Graviranje olovaka i kancelarijskog pribora se može raditi veoma brzo i efikasno. Na olovkama se može laserom gravirati sve, od teksta do grafike. Kada se radi lasersko graviranje grafike na olovkama treba voditi računa o kvalitetu i formatu grafike koji se unosi u aplikaciju koja kontroliše graviranje. Što je grafika kvalitetnija, to će i lasersko graviranje na olovkama dati bolje rezultate. Najpogodnije za lasersko graviranje su olovke koje imaju metalne delove ili su cele izrađene od metala.
Pored olovaka, moguće je raditi lasersko graviranje teksta i grafike i na ostalim elementima kancelarijskog pribora. Bilo da se radi o brendiranju ili korišćenju laserski graviranih elemenata kancelarijskog pribora u reklamne svrhe, graviranje laserom je najtrajniji i najreprezentativniji način ispisivanja ili iscrtavanja na malim površinama. Primere laserskog graviranja olovaka možete pogledati ispod ovog teksta, a možete pogledati i primere graviranja logoa, natpisa i obaveštenja na raznim pločicama na stranici LASERSKO GRAVIRANJE PLOČICA.

Lasersko graviranje olovaka i reklamne galanterije     Graviranje laserom rokovnika, agendi, olovaka     Graviranje laserom na olovkama     Lasersko graviranje olovaka fiber laserom

LASERSKO GRAVIRANJE PRIVEZAKA, UPALJAČA, USB MEMORIJA…

Osim olovaka i kancelarijskog pribora, uspešno se laserski mogu gravirati i privesci, upaljači, USB memorije, memorijske kartice i slično. Kao što je već pomenuto gravura laserom je trajna i nemoguće ju je ukloniti sa podloge osim grebanjem. Lasersku gravuru je moguće izvesti u raznim bojama promenom frekvencije laserskog zraka tako da se može dobiti veoma realističan prikaz željene aplikacije. Ispod ovog teksta možete pogledati neke od primera laserskog graviranja privezaka, gravure laserom na upaljačima i USB memorijama, a možete pogledati i video klip na stranici LASERSKO GRAVIRANJE I OBELEŽAVANJE.

Graviranje laserom na metalnim USB memorijama     Laserska gravura teksta i grafike na metalnim privescima     Graviranje laserom na anodiziranim privescima     Lasersko graviranje logoa i brendova na metalu i metalnim privescima     Graviranje na zippo upaljačima

LASERSKO GRAVIRANJE ROKOVNIKA, AGENDI…

Bez obzira na to što se najbolji rezultati laserske gravure postižu na čvrstim podlogama, posebno na metalima visoke tvrdoće, uspešno se mogu laserski gravirati i rokovnici, agende, akt-tašne, fascikle i drugi elementi poslovnog okruženja napravljeni od kože, skaja i nekih mekih materijala. Na rokovnicima i ostalim elementima poslovnog okruženja se takođe može laserski gravirati tekst kao i grafika. Primere laserske gravure rokovnika i agendi možete pogledati na slikama ispod.

Laser gravura na agendama, rokovnicima...     Graviranje laserom reklamnog materijala, laserska gravura na olovkama i privescima     Gravura laserom na rokovnicima