GRAVIRANJE GRAFIKE LASEROM – LASER ART

Unapredite estetiku  proizvoda ili predmeta koji vas okružuju. Pretvorite ih u unikat gaviranjem grafike laserom na njima.

YAG  laser omogućuje graviranje grafike, fotografije, slike, ornamenta ili simbola. Ideja i izbor motiva za graviranje su vaši. Laserski se mogu gravirati svi predmeti metalnih, anodiziranih (eloksiranih) i galvaniziranih površina. Format pripreme graviranja može biti raster (JPEG, GIF, TIFF, PNG, BMP) ili vektor (DWG, DXF, PLT, SVG). O vrstama materijala pogodnim za graviranje grafike, upravljačkom procesu i formatima priprema pogledajte više na stranici LASERSKO GRAVIRANJE I OBELEŽAVANJE.

Maksimalna površina graviranja jednog motiva je 170 x 170 mm.

PREDMETI POGODNI ZA GRAVIRANJE GRAFIKE YAG LASEROM:

-metalni galerijski eksponati

-astrološka galanterija – horoskopski znaci, natalne karte…

-mobilni telefoni, tableti, notebook računari, notpedovi

-tabakere, pljoske, ZIPPO upljači, perorezi…

-ogledalca, pudrijere, pribor za notke…

-juvelirske pločice, minđuše, burme…

-ramovi za slike i ogledala

-elementi metalnog, INOX nameštaja

-metalne kvake i okovi, kuhinjske ručice za fioke i vrata

-medalje i jubilarne pločice

GRAVIRANJE GRAFIKE LASEROM – PRIMERI:

Na slikama ispod ovog etksta možete pogledati neke od primera za gaviranje grafike na različitim predmetima i materijalima. Tenzor Laser nudi neograničene mogućnosti graviranja garafike na metalnim i nemetalnim predmetima, poklonima i predmetima za svakodnevnu upotrebu. Laserski gravirana grafika je veoma postojana, ne može se oprati ili skinuti osim grubim trenjem i grebanjem, ali to znači delimično ili potpuno uništavanje estetskog ili funkcionalnog delapredmeta ili predmeta u celini.