GRAVIRANJE ORUŽJA YAG LASEROM

Lasersko graviranje oružja predstavlja način da se oružju doda lična nota estetike u vidu grafike, simbola, inicijala i sl. Graviranje YAG laserom se može raditi na svim vrstama oružja, od hladnog (noževi, sablje, mačevi, bodeži, tomahavci, šurikeni, lukovi, strele i sl.), do vatrenog oružja za lov, sportska takmičenja ili pak ličnog vatrenog oružja.

Lasersko graviranje pištolja Lasersko graviranje katana, sablji, bodeža i slično Lasersko graviranje lovačkih noževa

LASERSKA IZRADA ŽIGOVA:

Laserska izrada žigova podrazumeva veću dubinu gravure, a samim tim je i vreme graviranja žigova laserom duže. Izrada žigova laserom se uglavnom radi od legura metala zbog njihove otpornosti na habanje i dugotrajnosti. Dubokim graviranjem, postiže se dubina do 1,5 mm. Žigovi se koriste za postizanje reljefnih motiva na metalnim folijama I tankim limovima u industriji prehrambene ambalaže I ambalaže uopšte, nanošenje zlatotiska u grafičkoj industriji ili kao suvi žig na papiru ili topli žig na eko koži, grafičkoj industriji ili kao suvi pečati za utiskivanje datuma ili serijskog broja na čitavoj seriji različitih proizvoda.

Graviranje mesinganih žigova laserom Graviranje žigova laserom Graviranje žigova na čeliku Graviranje žigova za zlatotisk